Konec prázdnin – hurá do práce

31.08.2013 23:06

Konec prázdnin – hurá do práce

Přátele, přes prázdniny jsme se moc naším stránkám nevěnovali, za to se Vám všem omlouváme. V současné době se snažíme vše napravit a budeme Vás zase pravidelně informovat.

O prázdninách probíhal výcvik na našem kynologickém cvičišti naplno. Jak v pravidelných termínech tak i mimo, kdy se střídaly výcvikové skupinky.  Rovněž se naší členové zúčastnili výcvikových táborů, kde čerpali nové zkušenosti.  Naše organizace jako každý rok byla přítomná na akcích pořádaných OÚ Vendryně: -Vendryňský dřevorubec a Vendryňský karneval. Zde jsme měli stánek s pochutinami a na druhé jmenované akci jsme prováděli i ostrahu. Všem, kteří přiložili ruku k dílu, děkujeme! 

Čekají nás ale další kynologické akce, které se budou pořádat na našem cvičáku. 7. 9. 2013 se koná závod klubové ligy. Je to závod, kde se soutěží mezi organizacemi Horní Suchá, Karviná a Vendryně o putovní pohár pro nejlepší organizaci.

Dále naše organizace v sobotu 21. 9. 2013 pořádá v našem areálu, 3. Oblastní výstavu NO a v neděli 22. 9. 2013 typizaci NO. Dne 12. 10. 2013 se u nás bude konat, dalo by se říct už tradiční závod a to IX. ročník „O Pohár  starosty obce Vendryně“

 Určitě budeme na těchto akcích potřebovat pomoc. Zde ještě máte možnost si odpracovat brigádnické hodiny! Jak jste si mohli povšimnout, tak dřevěné obložení ze vstupní strany do klubovny bylo znovu natřeno. Mirek Cieslar se fantasticky stará o cvičební plochu, která po posečení naším traktůrkem, by si nezadala s leckterým, vesnickým fotbalovým hřištěm. Mirku děkujeme!   

                                                                    za výbor ZKO Rostislav Galzuszka, místopředseda ZKO